Amanda

2010-12-29 @ 13:21:53 Filed in: Foto
Kommentarer: 8

Igår fotade jag tillsammans med Stefanie och vår modell Amanda, som förövrigt gör sig väldigt bra på bild! Vi åkte runt och letade efter ett bra ställe att fota på, när vi väl hade hittat det övergav ljuset oss så vi åkte hem till mig och tog några bilder med mina blixtar istället.
Måste lätt göras om!

I kylan behöver man lite värme

2010-12-23 @ 07:33:04 Filed in: Foto
Kommentarer: 4
När det är typ minus 22 grader ute är det ganska fint att titta på bilder sen i sommras då det var typ 22 plus grader.
Så här kommer lite värme i vinterkylan!

Nu är det jul igen och nu är det jul igen!

2010-12-22 @ 16:12:01 Filed in: Foto
Kommentarer: 0

Nu börjar den riktiga nedräkningen till julafton! Och som jag längtar! Julmusiken har ännu inte fått mina öron att blöda. Jag har ännu inte drabbats av sista minuten paket paniken och jag har inte börjat kränga i mig alldeles för mycket after eight, ännu. Jag ser framemot Kalle Anka, i år - igen. Paketen har jag ännu inte klämt på, men de kommer att klämmas på det kan jag lova!

Julen har sin charm och jag vägrar att vara vuxen. Jag åt Pippi Långstrumps krumelur piller som liten så jag kommer alltid att vara ett barn, extra mycket på julen! Så det så
Fast, ett barn som får dricka julglögg det vill säga!

Att smida planer - en liten lista

2010-12-20 @ 20:42:38 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 5
* Jag håller på att smida planer med folk, bland annat med coola bruden Stefanie. Förhoppnings blir det att vi fotar snart! 

* Nyår är planerad.  I år ska jag upp  med min pojkvän till en ö som heter Skaftö, Lindas pojkvän Fredriks föräldrar bor där ute på ön. Det ska bli fett!

* Nästa år blir Foto året med stort F. Så är det för det har jag bestämt. Börjar trilla in mail av folk som vill att jag ska foto dem och jag kommer att läsa några fotokurser.

* Samtidigt som jag ska vara Lärarvikarie för alla underbara högstadieelever och få fina cash på kontot.

Tror 2011 faktisk kan bli ett ganska så bra år!

Nikon D300 & smått och gott

2010-12-17 @ 23:05:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2
Hallå alla i vintervita Sverige, och även några från Norge som jag har sett som följer min blogg. Det är ganska många som frågar mig vad jag använder mig av när jag fotar så det kanske är lika bra att berätta en gång för alla typ haha

Kameran jag fotar med är en Nikon D300 - en fin fin vän
Nikon Nikkor 50mm, f/1.4 - Min favorit glugg
Nikon Nikkor AF 85mm f/1.8
Nikon Nikkor AF-S 18-200mm f/3.5-5.6
Tre stycken Elinchrom blixtar
Vit/silvrig reflexskärm
Trådlös fjärrutlösare - Det är så jag tar mina självporträtt
+ annat smått och gott

Om det är något ni undrar eller vill veta så fråga bara!


Foto- Inspiration

2010-12-15 @ 15:09:26 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 2

Det börjar närma sig jul. Jag har inte hållit i kameran på en evighet, känns det som. Vilket är illa.
Jag vill ta fina bilder ute i snön men är man Lärarvikarie och kommer hem när det är mörkt ute känns det inte så kul. Men nästa vecka borde jag ta någon bild, innan snön är dum och bestämmer sig för att smälta bort!

Iallafall, för alla fotogalna fina människor där ute finns det två filmer jag måste tipsa om! Det är filmen Fur med två av mina favorit skådespelare som handlar om Diane Arbus och en dokumentär om den fantastiska Annie Leibovitz. Underbara båda två.
Önska dem i julklapp vet ja!

Classy Lady - Titti

2010-12-07 @ 22:54:34 Filed in: Foto
Kommentarer: 8

Förra veckan fotade jag Titti. Först dog min dator och sedan började jag vika som lärare denna veckan så jag har inte haft mycket tid att gå igenom och fixa dem lite. 
Men nu var det dags och här är resultatet nr 2 från förra veckan!
Visst är hon snygg?

Simply Titti och Datordöd

2010-12-03 @ 22:51:23 Filed in: Foto
Kommentarer: 4
Tog några bilder på snygg Titti igår, hon ville ha några väldigt enkla först. Här är två stycken.
Ville egentligen ladda upp fler men min dator fick ryck och avled när jag höll på att redigera. Inte världsroligast..

Är det någon som vet vad det kan bero på? Den har dött innan när jag kollat på film men aldrig när jag har hållt på med bilder.  Alla tips och förslag tar jag gärna emot!

Julvirus och snyggbrud

2010-12-01 @ 14:17:00 Filed in: Foto
Kommentarer: 2
Jag kan inte förstå att det redan är första december. Jag letar julklappar som en galning men hittar bara julklappar till mig själv... hahah illa..
Mitt rum luktar pepparkakor och det spelas redan (sedan en vecka tillbaka) massa julmusik och jag är väldigt sugen på att pyssla ihop fina julklappar och julbaka.  Jag har kanske drabbats av ett julvirus?

Snygga bruden på bilderna är Titti som jag alltid har tjatat på att hon borde försöka bli modell och nu äntligen har hon övervägt tanken. Så i veckan kommer jag nog att fota henne. Lite nervöst, kanske för det faktum att hon är en av mina bästa vänner men även det att hon har blivit fotad av en riktigt fotograf...
Men men! Kul ska det bli!

RSS 2.0