Happy Happy

2012-06-27 @ 14:34:56 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Vi kan väl bara säga att jag är en happy cat! Dock lite fattigare men väldigt lyckligare, hur man nu kan bli lycklig över materiella ting det vill säga, haha :)

Shines on a distant field

2012-06-26 @ 10:37:00 Filed in: Foto, Fotografering, Fält , Gamleby , Mandy , Modell
Kommentarer: 4

La Vie en rose

2012-06-24 @ 18:43:58 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1

Som sista uppgift av skolan innan Lia perioden skulle vi testa på att filma. Jag och Josefin bestämde oss för att jobba tillsammans. Vi filmade båda två för första gången och detta är vad vi lyckades åstakomma. Luta er tillbaka och hämta lite popcorn


Två Sista Dagarna

2012-06-23 @ 18:35:36 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Näst sista dagen ville jag inte erkänna för mig själv, inte heller Tony och Maria, att vi dagen efter skulle sluta och skiljas åt på allt för lång tid. Så vi hade lite terapi genom att måla med kritor utanför entrén på Internatet. 
    På kvällen bar vi alla ut bord för att skapa ett långbord för att fira midsommar tillsammans. Allas vår katt vid namn; Pitten/Bullen/Strömming kom också på besök och sa farväl. 
   
 Dagen efter vinkade jag av Maria och började storböla. Så mycket att hennes öra blev svart av mitt smink. Jag packade ihop mitt liv i lådor och gick på avslutningsfika på skolan. Många långa kramar senare gick jag med tårar bakom solglasögonen till bilen och åkte ner till Skåne. 


Fina YH2 - Vi syns snart igen och tack för det här året! <3
 Det närmar sig slutet

2012-06-22 @ 08:32:00 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Under sista tiden i Gamleby då solen och värmen har tittat fram har vi suttit ute i solen och fikat. Jag, Maria och Adam tog en buss och begav oss till Borås, Adam för att träffa en kompis, Maria för att träffa sin syster och jag åkte vidare till Göteborg för att träffa min älskade syster från en annan Mamma, Linda. 

I Byn har det varit marknad och Maria hittade en hatt och kände sig som "Like a Sir." Sista uppgiften vi fick i Skolan var en Video uppgift där vi skulle filma en musikvideo. Jag och Jossan jobbade ihop och jag fick agera skådespelare åt både Markus och Tina. Jag lägger upp min och Jossans film längre fram! 


Minnen, Unicorn Linda, Utställning och Bastian

2012-06-21 @ 18:40:37 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Under tiden i Gamleby passade jag också på att blåsa upp oändligt många fina pastellfärgade ballonger i Skolan. Vi var hemma hos Nikolina och Malin och hälsade på världens mest skevaste men underbaraste katt, Bastian. Vi drog också till Norrköping och hade en utställning i sammarbete med Norrköping Pride. Utställningen finns att ses på Arbetets Museeum hela sommaren så check it out!

Linda passade även på att känna på hur det är att vara en unicorn och vi hade fina pärlverk utanför Internatet. och jo, Plötsligt blev både mitt, Adams och Lindas huvuden gigantiska, vilket jag skrattade så mycket åt att jag låg ner på golvet och fick ont i magen. 

Välkommen till tillbakablicken

2012-06-20 @ 20:31:35 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0

Det har blivit en och annan fest under året som har gått. Det har gått åt många många ballonger som har satts upp i taket och en annangång fyllt ett helt golv. Många flaskor har blivit pantade. Oändligt många ölburkar har druckits upp.
   
Det har blivit en och annan maskerad. Tårtljus har blåst ut och tårtor har ätits upp på löpande band. Klubb Golvet har varit bästa tillhållet där hemligheter från alla lättast kom fram och sköna dansmoves gjordes. 
 
Vi har även bestigit och utforskat Garpeberget där ett och annat troll är gömt. Maria har kommit på allra bästa sättet att ta en bild på. Nikolina blev målad i ansiktet. Vi har även hängt i den gigantiska blåa soffan som står i entrén i skolan.


Nostalgitrippen fortsätter

2012-06-19 @ 13:55:07 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 0
Vi åkte till stockholm för att göra ett samarbete med Fotoskolan STHLM. Där åt vi svinigt god Bentolåda på en bakgata. Maria passade även på att bli en mycket märklig valross och spelade piano på Konstfack. Älskade Maria <3

På kvinnodagen hade vi passande nog Gubbfest på Internatet där alla kvinnor plötsligt bestämde sig för att byta kön. Maria odlade skägg, Mathilda blev gangster och jag fick både pipa och glasögon

Lite Nostalgi

2012-06-18 @ 21:27:45 Filed in: Allmänt
Kommentarer: 1
Jag tror jag lider av tidig seprationsångest, idag är sista kvällen jag sitter i skolan och redigerar bilder. På Onsdag flyttar jag ifrån älskade Gamleby för att gå ut på Lia och är inte tillbaka i byn förrän i Februari nästa år.
Jag kommer sakna allt, Internatet, Skolan och alla fantastiska människor jag har fått lära känna!
Så här är en liten Nostalgitrip över året som har gått:
I September satt vi på bryggan och drack vin, pratade skit och doppade våra fötter i vattnet
Adam fotade Jimmy (som gör världens bästa sushi - skämtar inte!) som värsta gangstern men det syns inte här haha. Vi två var också på fotoäventyr på Garpeberget.
Adam köpte en björnkigurumi och gick på systemet

RSS 2.0